Malo by sa pqq užívať s coq10?

Obsah:

Malo by sa pqq užívať s coq10?
Malo by sa pqq užívať s coq10?

Video: Malo by sa pqq užívať s coq10?

Video: Malo by sa pqq užívať s coq10?
Video: Halloween 🎃: Maquillage Zombie / Zombie Makeup 2024, Marec
Anonim

Malo by sa PQQ užívať s CoQ10? Podobne ako PQQ, CoQ10 zlepšuje produkciu energie na bunkovej úrovni. Užívanie CoQ10 s PQQ má synergický efekt v moduluje bunkové signálne dráhy, zabraňuje poškodeniu voľnými radikálmi a pomáha mitochondriálnej funkcii.

Čo je CoQ10 s PQQ?

Koenzým Q10 (CoQ10) je antioxidant, ktorý sa prirodzene vyskytuje v tele. … Zatiaľ čo PQQ pomáha optimalizovať počet mitochondrií, CoQ10 je zlúčenina, ktorá funguje v mitochondriách a potenciálne ovplyvňuje metabolické procesy, ako je dýchanie a využitie kyslíka.

Čo treba užívať s CoQ10?

CoQ10 je rozpustný v tukoch, preto by sa mal užívať s jedlom obsahujúcim tuk, aby ho vaše telo mohlo absorbovať. Nočné užívanie CoQ10 môže pomôcť telu využiť ho.

Aký je najlepší spôsob absorpcie CoQ10?

Keďže je rozpustný v tukoch, tí, ktorí dopĺňajú koenzým Q10, by mali mať na pamäti, že sa lepšie vstrebáva, keď sa užíva s jedlom alebo občerstvením, ktoré obsahuje zdroj tuku. Okrem toho si nezabudnite kúpiť doplnky, ktoré dodávajú CoQ10 vo forme ubiquinolu, ktorý je najviac vstrebateľný (44).

S čím sa CoQ10 nesmie užívať?

Možné interakcie zahŕňajú: Antikoagulanciá. CoQ10 môže spôsobiť, že lieky na riedenie krvi, ako je warfarín (Jantoven), budú menej účinné. Mohlo by to zvýšiť riziko krvnej zrazeniny.

Odporúča: