Čo roztaví rudy rýchlejšie v minecrafte?

Obsah:

Čo roztaví rudy rýchlejšie v minecrafte?
Čo roztaví rudy rýchlejšie v minecrafte?

Video: Čo roztaví rudy rýchlejšie v minecrafte?

Video: Čo roztaví rudy rýchlejšie v minecrafte?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Marec
Anonim

Vysoké pece boli pridané v aktualizácii Village & Pillage začiatkom roka 2019. Tavily bloky rudy, nástroje a pancier, rovnako ako bežné pece. Ale pracujú dvakrát rýchlejšie ako bežné pece! Prežúvajú hromadu železnej alebo zlatej rudy, ako keby zajtrajšok nebol, a vytvoria z nich nablýskanú kopu ingotov.

Čo taví rudy najrýchlejšie v Minecrafte?

Dnes však hovoríme o vysokej peci, čo je vylepšenie pece v strede hry, ktorá taví ťažšie a rýchlejšie. Nevyužijete ho na všetko, ale je ideálny, keď sa po dlhom a náročnom dni v baniach vrátite domov s hromadami železnej rudy pripravenými na varenie.

Aké palivo najviac páchne v Minecrafte?

Palivá do pecí

Uhlie a drevené uhlie sú palivá s najdlhšou životnosťou (na jednotku), okrem lávy. Hodnotenie „Výkon“v tabuľke nižšie je založené na výkone každého paliva – čím vyššie je hodnotenie, tým viac vecí môžete cítiť na jednotku paliva.

Čo dáva najviac skúseností pri tavení?

Tavenie akejkoľvek rudy prináša určité skúsenosti, ale za normálnych okolností stojí za to len zlato a staroveké trosky. Pre všetky ostatné rudy je lepšia ich ťažba. Mierne množstvá sa získavajú tavením/varením iných materiálov: jedlo, hlinené gule alebo bloky, kaktusy, drevené polená, piesok alebo dlažobné kocky, kaktus dáva najviac ‌ [JE only].

Dáva tavenie piesku XP?

Zážitkové gule môžete skutočne získať tavením bežných materiálov, ale musíte na tavenie použiť uhlie alebo drevené uhlie. Uhlie je obmedzený zdroj a drevené uhlie si vyžaduje farmárčenie, takže toto nie je úplne prelomová generačná slučka XP.

Odporúča: