Je calvin klein rýchla móda?

Obsah:

Je calvin klein rýchla móda?
Je calvin klein rýchla móda?

Video: Je calvin klein rýchla móda?

Video: Je calvin klein rýchla móda?
Video: The original uniform. #AlexMorgan layers relaxed denim. Calvins or nothing #CalvinKlein 2024, Marec
Anonim

Calvin Klein je americká značka, ktorá sa špecializuje na konfekčnú spodnú bielizeň a doplnky. … Nákup Calvin Klein z druhej ruky vám umožní udržať oblečenie mimo skládok a spomaliť nepokojný cyklus rýchlej módy.

Považuje sa Calvin Klein za luxusnú značku?

V očiach niektorých teda Calvin Klein predstavuje značku nižšej kategórie. Ale väčšina je považovaná za luxusnú značku alebo dizajnérsku značku. Považuje sa za súčasť vyššej vrstvy, pokiaľ ide o luxusný tovar, ale nie je na úrovni Louis Vuitton, Cartier alebo Gucci.

Aký druh značky je Calvin Klein?

Calvin Klein Inc.

(/klaɪn/) je americký módny dom založený v roku 1968. Špecializuje sa na kožu, doplnky životného štýlu, bytové zariadenie, parfumériu, šperky, hodinky a konfekcia. Spoločnosť má významný podiel na trhu v maloobchodných a komerčných líniách, ako aj v odevoch haute couture.

Kde vyrába Calvin Klein svoje oblečenie?

Calvin Klein sa vyrába v mnohých rôznych krajinách v závislosti od toho, čo kupujete. Vyrába sa väčšinovo v Číne. Niektoré ďalšie krajiny uvedené na webovej stránke Calvina Kleina sú Srí Lanka, Vietnam, Taliansko, Rumunsko, Kambodža, Indonézia, India, Tunisko, Turecko, Keňa a Bangladéš.

Aké značky používajú rýchlu módu?

Ďalšie veľké mená v dnešnej rýchlej móde zahŕňajú UNIQLO, GAP, Primark a TopShop. Kým tieto značky boli kedysi považované za radikálne lacné disruptory, teraz existujú ešte lacnejšie a rýchlejšie alternatívy ako Missguided, Forever 21, Zaful, Boohoo a Fashion Nova.

Odporúča: