Kto je Noe v tme?

Obsah:

Kto je Noe v tme?
Kto je Noe v tme?

Video: Kto je Noe v tme?

Video: Kto je Noe v tme?
Video: [Black Desert] Кто же скрывается во тьме? | Страна Утра 2024, Marec
Anonim

Postavu Noaha hrá herec Mark Waschke, ktorý je nemecký divadelný herec. 48-ročný herec tiež hral hlavnú rolu v hrách ako Shakespeareov Macbeth a Tennessee Williams Mačka na horúcej plechovej streche.

Kto je Noe v temnote?

Noah (hrá ho Mark Waschke) je kľúčom k odhaleniu záhadných udalostí, ktoré sa neustále dejú v meste Winden v Nemecku.

Je Noah zloduch v Dark?

Prvá sezóna „Dark“bola nastavená Noah ako zloduch zo série, muž, ktorý je zdanlivo zapletený do večného boja s Claudiou o kontrolu nad cestovaním v čase. Ale druhá sezóna odhalila, že Noah veril vo väčšie proroctvo a vodcu menom Adam (ktorý je v skutočnosti starší a znetvorený Jonas).

Je Noah in Dark dobrý alebo zlý?

Pri úvahách o tom, či si myslel, že jeho postava je dobrá alebo zlá, Schimmelpfennig povedal: „Na Noahovi to tak je, je to dobrý človek. "Chce len nájsť lásku a chrániť toho, koho miluje, a to je to, čo na ňom milujem najviac."

Prečo Noah zabil Bartosza?

Mladý Noah zavraždil svojho otca Bartosza Tiedemanna (Roman Knizka) pretože ho zaujali Adamove slová naznačujúce, že by sa všetci dostali do raja, keby jeho plány neboli zmarené. … Bartosz a jeho manželka Silja Tiedemann (Lea van Acken) mali spolu dve deti Hanno/Noah a Agnes Nielsen (Antje Traue).

Odporúča: